Fotogallerij

Fotocredits: Deense zomer

Wij wonen dit najaar één jaar in onze jaren ’70 woning. Eind juni 2017 ontvingen we de sleutel van dit enorm gedateerde huis waar we toch goed doorheen konden kijken. Één van de plusjes van de woning was de nis naast de open haard. Vanaf dag één wist ik wat ik hier wilde maken; een fotogallerij. En die kwam er uiteindelijk!

OFF BLACK

De basis van de hele wand werd zwart, off black van Farrow and Ball om precies te zijn. Los van het feit dat ik voor dit deel van de woning een smûk gevoel wilde creëeren, leek mij dit een gave basis voor alle prints, boeken en andere accessoires die ik wilde gebruiken. Een ander voordeel is dat de televisie bijna wegvalt tegen de muur.

Fotocredits: Deense zomer

POSTERS EN LIJSTEN

Ik gebruikte de wandplankjes van IKEA, ideaal omdat ze deze ook in het zwart verkopen. Het duurde een tijdje voordat ik een complete verzameling voor de wand had. Posters en lijsten zijn over het algemeen best prijzig. Als ik je een tip mag geven, kijk dan eens naar de posters en lijsten van Vanillafly. Deze zijn onwijs gaaf en heel erg betaalbaar.

Fotocredits: Deense zomer

Daarnaast ben ik ook fan van de posters van Vissevasse. Deze zijn iets prijziger, maar als je van pastels houdt een must-have.

Fotocredits: Vissevasse

VERLICHTING

Ik vulde de gallerywall naast de posters met boeken en andere accessoires zoals het aapje van Kay Bojesen. Het enige wat in eerste instantie nog ontbrak was verlichting; een hoofdbreker. Wat een geluk dat ik door een winactie van Vestameubelen een muislampje van Seletti won! Die past perfect op het plankje en zet de wand mooi in de spotlights.

Credits: Deense zomer

Fotocredits: Deense zomer

EINDELOOS VARIËREN

Als je net als ik voortdurend met je interieur bezig bent en schuiven je hobby is dan zijn de wandplankjes ideaal. Mijn wand verandert dan ook regelmatig. Ik haal mijn inspiratie van Pinterest, maar uiteraard ook van Instagram. Ik deel hieronder graag een aantal accounts met je die jaloersmakende gallerywalls hebben.

Fotocredits: Mommylovesstyling

Fotocredits: Theobert Pot

Dank je voor het lezen van mijn blog! Ben benieuwd of het je aanzet tot het creëeren van je eigen fotogallerij.

Lfs, Linda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s