Over

Hej hej,

Welkom op mijn blog!

Ik ben Linda (43) een bloggende Instagrammer uit Fryslân met een passie voor interieur en nordicliving. Als je mij kent van Instagram deense_zomer dan weet je waarschijnlijk dat ik een grote liefde heb voor meubels uit het midcentury modern tijdperk.

In juli 2018 kocht ik samen met mijn man en twee meiden (’10, ’16) een vrijstaande jaren ’70 woning in een dorp vlakbij Leeuwarden. De afgelopen maanden verbouwden we deze volledig tot wat het nu is. We zijn nog niet klaar. Een project dat nog in de planning staat, is de verbouwing van de zolderverdieping.

Dit blog complementeert mijn Instagram account en is voor mij een hobby. Ik houd van schrijven en van interieur en op deze wijze komt alles samen. Mijn motto : doe meer van wat je leuk vindt!

Ik werk graag samen met inspirerende bedrijven en merken die passen bij mijn woonstijl en Instagram feed. Schroom niet om contact met mij op te nemen als je een toffe samenwerking voor ogen hebt! Stuur dan bij voorkeur een mail naar deensezomer@gmail.com.

Liefs, Linda